Weet je nog hoe het allemaal begon?

Flower Experience voor orchideeën

In 2023 bestaat mijn platform Flower Experience tien jaar. Ik kijk terug op het project dat de aanzet gaf tot de oprichting van ons vlaggenschip voor de sierteeltsector: een “boeket” van eventmarketing, contentmarketing, netwerken en PR.

Het was in samenwerking met Anco Pure Vanda (Nederlandse teler van premium Vanda orchideeën) dat ik heb laten zien welke resultaten kunnen worden bereikt met een geïntegreerde aanpak:

– één of meer spraakmakende evenementen,

– productie van fotocontent voor promotie- en PR-campagnes,

– creatie van een gunstig informatieveld in de professionele pers en media,

– ondersteunende activiteiten,

– masterclass voor bloemisten,

– netwerken.

In dit geval werden de Vanda orchideeën hoofdrolspelers in een grootse modeshow. De creaties van couturier Monique Collignon en de exotische Vanda orchideeën versterkten elkaar op een fantastische manier, die het publiek enorm aansprak. Het beeldmateriaal dat werd gemaakt kon vervolgens gebruikt worden voor aansluitende promotiecampagnes.

“De Vanda orchideeën waren mijn inspiratie voor de collectie ‘Living Jewels’ met stoffen, schoenen en laarzen in dezelfde kleuren als de bloemen”, herinnert Monique Collignon zich nu, tien jaar later.

Wilt u de details weten? Hoe werden orchideeën modeshowsterren samen met chique haute couture

creaties? Zie de beelden en het artikel op het Flower Experience platform

Wilt u ook een spraakmakende marketing- en communicatiecampagne over uw product opzetten, waar over tien jaar nog over wordt gesproken? Ik beantwoord graag uw vragen en ik zal graag met u bespreken hoe wij kunnen samenwerken om dit resultaat te bereiken.