Succes

Succes voor klanten

In de meer dan 20 jaar dat we actief zijn hebben we voor onze klanten veel bereikt. Bekijk hier ons archief met succesvol afgesloten projecten.
Inmiddels kunnen we zeggen dat de aanpak die in Rusland en in Nederland tot success leidt, ook in andere landen kan worden toegepast en in alle mogelijke branches kan scoren.
U ziet de feiten op een rijtje op deze pagina.

Succes in Rusland

Onze projecten in Rusland zijn er vooral op gericht om Nederlandse producten en merken te promoten in de Russische markt.

Om u succesvol te maken in Rusland doen wij het volgende :

  • Onderzoek naar mogelijkheden, klanten en partners – voor de juiste positionering in Rusland
  • Contacten en contracten met de juiste handelspartners – op basis van wat we van uw bedrijf weten zetten wij ons netwerk in Rusland in
  • Het creëren en uitvoeren van cross-mediale communicatie en promotie-campagnes – U zult alleen goed verkopen als uw communicatie is aangepast op de Russische stijl en smaak

Succes in Nederland

Onze projecten in Nederland zijn er vooral op gericht om Nederlandse bedrijven en merken te promoten bij een buitenlands publiek. Het gaat hierbij om producten en diensten die op het hogere segment gericht zijn.

Om u succesvol te maken in Nederland doen wij het volgende:

  • Onderzoek naar mogelijkheden, klanten en partners – voor de juiste positionering in Nederland
  • Slim inschakelen van ons netwerk. Op het hoogste niveau worden producten en diensten niet verkocht door reclamepraatjes maar door beïnvloeding
  • Ontvangen en begeleiden van buitenlandse groepen en individuen uit het hogere segment.
  • Creëren en uitvoeren van cross-mediale communicatie en promotie-campagnes. In deze campagnes worden sterke merken met elkaar verbonden, om een exclusieve experience te creëren voor verwende klanten. De campagnes zijn niet voor de massa maar richten zich op beïnvloeding van een goed gedefinieerde doelgroep.