Sobolj en United Selections zetten samenwerking voort

Na een leuke kennismaking kort na de zomer en het succesvol uitvoeren van een project in de laatste maanden van 2023, hebben Sobolj en United Selections de afspraak gemaakt om de samenwerking structureel voort te zetten.

United Selections is een veredelaar met ruime ervaring in rozenveredeling en -selectie die kleurrijke, hoogwaardige en duurzame variëteiten voortbrengt.

De  veredelings- en selectieactiviteiten vinden voornamelijk plaats in Nakuru, Kenia.

Daarnaast worden variëteiten ontwikkeld en getest op locaties over de hele wereld, waaronder Ethiopië, Nederland, Ecuador, Colombia, China en Japan. Het testen onder verschillende klimaatomstandigheden en op verschillende hoogtes draagt bij aan de kwaliteit van de rozen die United Selections voortbrengt. Tot de best aangepaste en bekroonde trosrozen behoren die van United Selections, zoals Upper Class, Madam Red, Confidential, Jumilia, Lighthouse en de nieuwste productlijn van Blossoms spuitrozen, waaronder Candy, Speaking en Golden Blossoms.

Sobolj ondersteunt United Selections in creatieve communicatie en PR, vooral maar niet alleen via online kanalen. Van oudsher is Sobolj uitstekend ingevoerd in Russischtalige markten, maar de netwerken en activiteiten hebben zich in de loop der jaren verbreed.

CEO Jelle Postumus van United Selections kondigde op social mediakanalen de voortzetting van de samenwerking met Sobolj aan:

“Ik ben verheugd om onze voortzetting van de samenwerking met Natasja Mironova van Sobolj B.V. en Flower Experience aan te kondigen! Met veel plezier beginnen we samen aan deze reis, die een synergie van marketingstrategie, creativiteit, innovatie en passie voor bloemen met zich meebrengt.

Natasja’s expertise en toewijding aan florale excellentie sluiten perfect aan bij de missie van United Selections en ik ben ervan overtuigd dat onze gezamenlijke inspanningen opmerkelijke resultaten zullen opleveren.

Samen kijken we ernaar uit om onvergetelijke marketing- en florale ervaringen te creëren en strategieën en resultaten van topkwaliteit te leveren.”.