Hoe haal je meer uit de investering in een evenement?

Om een product onder de aandacht te brengen, noviteiten te laten zien of de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, kiezen ondernemers er wel voor een evenement te organiseren of deel te nemen aan een beurs.

Iedere keer dat een open dag op het eigen bedrijf of een deelname aan een beurs wordt georganiseerd, blijkt weer hoeveel voorbereiding dat vraagt. Er moet een idee voor de presentatie worden bedacht, er is geld mee gemoeid en er worden mensen ingezet voor de voorbereiding en de presentatie op het evenement.

Hebt u een idee hoeveel tijd, geld en energie wordt besteed aan het bedenken, organiseren en uitvoeren van een beursdeelname? Wat kost het om een open dag op het eigen bedrijf te organiseren?

Het antwoord kan vaak niet worden gegeven, omdat het overzicht ontbreekt. Maar zeker is dat er veel tijd, energie en ook geld in evenementen wordt gestopt door ondernemers.

Hoeveel van die tijd, energie en financiële middelen zouden effectief worden ingezet? Dat is niet goed te meten, maar Sobolj durft wel te zeggen dat een groot deel van de inzet verloren gaat of niet effectief wordt benut. Dat is jammer. Dat is zonde van het bestede geld en alle energie die er door u en uw medewerkers aan is besteed. Dat kan beter!

Wij hebben jarenlang ondernemers in Nederland en daarbuiten geholpen met de voorbereiding, uitvoering van opvolging van evenementen. Door effectieve communicatie en creatieve PR hebben wij voor onze klanten altijd meer rendement uit die evenementen kunnen halen. Publicitair, met meer aandacht van (potentiële) klanten en daardoor ook met een beter financieel rendement.

Onze aanpak vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf, promoot producten effectiever en verbetert daardoor de verkoop en de financiële resultaten. Neem contact met ons op, als ook u wilt weten hoe u meer rendement haalt uit investeringen in evenementen, communicatie en PR.