Bent u opgewassen tegen uw (internationale) concurrentie?

Het stellen van vragen dwingt je tot nadenken. Nadenken over je positie, als persoon, als bedrijf of de positie van een bepaald product. Doe ik het goed? Wat kan ik beter doen? Zijn mijn bloemen de zoveelste in hun soort of hebben ze een unieke identiteit? Haal ik het maximale uit mijn beursdeelname en open dagen op mijn bedrijf? Ken ik experts, marktpartijen of beïnvloeders die ik voor het beter bekend maken van mijn producten kan inzetten?

Als u de marktvraag naar uw producten, bijvoorbeeld bloemen, wilt ontwikkelen, is het nuttig het zo te regelen dat uw bloemen meer zijn dan een opsomming in de eindeloze prijslijsten bij de handel. Als producent weet u: wat je aandacht geeft, groeit! En als je anderen kunt inschakelen om die aandacht te versterken, wordt de groei alleen maar beter.

Als uw de herkenbare identiteit van uw product benut door anderen er over te laten praten, en tegelijk te laten zien wat de bloem uniek maakt, neemt u een voorsprong op uw concurrentie. En het laten zien is letterlijk te nemen: goede fotografie en video inzetten als onderdeel van uw communicatie.

Sinds 1994 heeft Sobolj zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van Marketingcommunicatie en PR. Met veel ervaring in de sierteeltsector laten wij zien hoe product, marketing en verkoop kunnen worden samengebracht. Overigens zetten wij deze ervaring ook in voor projecten buiten de sierteeltsector. De ervaring en de ontwikkelde methoden van aanpak zijn algemeen inzetbaar.

Op steeds weer nieuwe manieren zetten wij onze netwerken in en creëren wij voor ieder project andere combinaties van online en offline ervaringen die uw klanten aanspreken, die uw verhaal vertellen en die u een voorsprong op de concurrentie kunnen geven. Het brengt niet alleen mooie verhalen voort, het ziet er niet alleen mooi uit, het trekt publiek (offline en online!) en vooral: het leidt tot commercieel succes.

Sobolj ontwikkelde een nieuw product: de “Event Multiplier”, waarmee uw open dag op het bedrijf, uw beursdeelname en uw presentaties een veelvoud aan resultaat opleveren!

Om een tipje van de sluier op te lichten, noemen we terugkerende elementen die voor ieder project weer in een uniek nieuw “boeket” worden toegepast:

  • Netwerken als Maatwerk.
  • Storytelling.
  • Social Mediacampagnes.
  • Inspirerende Evenementen.
  • PR en persaandacht.
  • Kennisoverdracht.

Zelf ervaren hoe de “Event Multiplier” werkt? Neem contact met ons op voor meer informatie.