Voorbereiden op de beurzen van het najaar 2024

Netwerken op de beurs en digitaal verbinden.

Velen van ons weten het: als een editie van een jaarlijks terugkerende beurs is afgelopen, begint de volgende dag de voorbereiding voor de editie van volgend jaar.

Voor de Trade Fair van Flora Holland en IFTF in het najaar van 2024 hebben vele bedrijven hun voorbereidingen al grotendeels getroffen, zodat na de zomervakantie de laatste puntjes op de i kunnen worden gezet.

Zo zijn tal van bedrijven het hele jaar bezig met de voorbereiding voor, het uitvoeren van en het evalueren van deelname aan vakbeurzen, bloeiproeven en andere evenementen. Daar is veel energie van veel mensen, creativiteit en ook veel geld mee gemoeid. Het gaat niet van zelf. Er dient voor te worden geïnvesteerd en er wordt hard aan gewerkt.

Jammer dat ondanks die voorbereidingen en investeringen toch nog vaak kansen gemist worden. Kansen die gegrepen kunnen worden als ook digitale communicatie & netwerken wordt ingezet rond een fysiek evenement, of dat nu een beursdeelname of een open dag op het eigen bedrijf is. Immers, het aantal fysieke bezoekers aan een beurs of ander evenement is beperkt. Niet iedereen bezoekt een beurs en niet iedere bezoeker komt bij iedere stand langs.

Hoe bereik je veel meer mensen? Hoe breng je de unieke eigenschappen van jouw product over het voetlicht voor een veel breder publiek? Door het inzetten van digitale middelen!

Sobolj heeft hiermee volop ervaring, in Russischtalige landen en voor Russischtalige doelgroepen, maar de laatste jaren steeds meer en steeds vaker ook daarbuiten.

Als je weet wat je wilt laten zien, helpt Sobolj dit digitaal te presenteren en zo een bijna oneindig groot virtueel publiek te bereiken.

Of het nu gaat om

            vergroten van de naamsbekendheid van een bedrijf;

            vergroten van de zichtbaarheid en kenbaarheid van een bepaald product;

            het tonen van een uniek assortiment aan producten; of

            het verzamelen van reacties (feedback) op jouw boodschap en jouw producten,

Sobolj helpt je hiermee succes te behalen.

Om een groter en breder publiek (virtueel) te bereiken en om (veel) meer te halen uit investeringen en uit alle inspanningen van jezelf en je medewerkers, is digitale communicatie een uitstekend middel. Belangrijk is om dit goed in te zetten aan de hand van een draaiboek en actuele kwalitatieve content.

Websites, (e-mail) nieuwsbrieven en natuurlijk social media zijn de kanalen die hiervoor kunnen worden ingezet. En als deze middelen op een effectieve manier gebruikt worden, is een groot bereik te realiseren: mensen worden enthousiast en mooie (visuele) content wordt volop gedeeld.

Hoewel de voorbereidingen voor de najaar evenementen al in volle gang zijn, is het nog niet te laat om ook digitale middelen in te zetten. Sobolj helpt er graag bij.