Sobolj viert jubileum op FlowersExpo in Moskou samen met strategische partners

Ook dit jaar heeft Sobolj zich weer onderscheiden door een publiekstrekkende presentatie op de FlowersExpo in Moskou. Voor de 5e keer op rij springt Sobolj in het oog door een ervaring rond bloemen te bieden.

Vladimir Bermakov, de levende Russische bloemkunst-legende, luisterde de stand op door het maken van jubileumbloemwerk: één voor de directrice van FlowersExpo, waarmee het 20-jarige jubileum van de samenwerking met Sobolj werd gevierd. En één voor Anton Macheliuk, ter gelegenheid van de 5-jarige samenwerking met Sobolj.
In de stand was er een hoofdrol voor de producten van Nederlandse partners; chrysanten vanuit de campagne Just Chrys en snijhortensia’s vanuit de campagne Hydrangeaworld. Ook werden elegante dames aangekleed met bloemwerk met chrysanten, geïnspireerd op het logo van JustChrys.

De reputatie van Sobolj neemt namelijk zodanige vormen aan dat 3 cameraploegen van verschillende Russische importeurs/groothandels kwamen filmen om inspiratie op te doen.

Als kers op de feesttaart kon ook dit keer het grootste online magazine in Rusland, Argumenten en Feiten (21 miljoen lezers per maand) niet om Sobolj heen en publiceerde voor de 5e keer op rij een verslag over Sobolj’s opvallende beursdeelname, inclusief een interview met Natasja Mironova van Sobolj.
http://www.aif.ru/society/nature/most_mezhdu_stranami_v_moskve_sostoyalas_vystavka_cvetyekspo

Tenslotte vierde Sobolj zelf ook een jubileum: haar eigen online platform Flower Experience is 5 jaar actief dit jaar. Zo werd deze deelname aan FlowersExpo één groot jubileumfeest voor Sobolj.

Foto’s: Jelena Metla