Sobolj verbindt publiek met Nederlandse bloemen bij FlowerFestival in St Petersburg

Op 12 juni heeft heel Rusland, zoals elk jaar, de dag van de Onafhankelijkheid gevierd. Van staatswege werd St Petersburg aangewezen voor de feestelijke parade Flower Festival om deze dag op te luisteren. Sobolj wist, door haar uitstekende netwerk en de goede reputatie van haar platform flowerexperience.eu, de chrysanten van JustChrys een hoofdrol te geven in deze parade. De hechte samenwerking met de vermaarde bloemkunstenaars Vladimir en Alexandr Bermjakovy was hierbij essentieel.

Het mediateam van Sobolj zorgde voor veel aandacht rond deze chrysant-promotie op een voor Russen belangrijke dag. Deze feestelijke video laat zien hoe mensen reageren op de bloemenpracht uit Nederland. Het creëren van betrokkenheid bij de bloemen die wij promoten is één van de doelstellingen van onze campagnes – dit gaat verder dan het zomaar plaatsen van wat bloemen bij evenementen of shows.

Tijdens de 3 dagen durende feesten hebben zo’n 400.000 mensen de Nederlandse chrysanten bewonderd. Deze werden op verschillende manieren onder de aandacht gebracht:

  • Tijdens de dag van de bloemisten was de chrysant uitgekozen om in een vrolijke dans van hand tot hand te gaan
  • Een praalwagen die meedeed aan de parade op de Nevskyprospekt was versierd met chrysanten
  • De chrysant werd veelvuldig gebruikt bij de bloemschikwedstrijd op het Paleisplein tijdens de parade dag
  • Op het Paleisplein werd een video van JustChrys en Sobolj getoond met kleding gemaakt van bloemen: deze video kondigde de volgende deelname van beide bedrijven aan de volgende FlowersExpo in Moskou aan.

De reactie van Vladimir Bermjakov:

“Fantastisch!!! Dit is een feest voor bezoekers en een feest voor bloemisten met het geweldige assortiment chrysanten van JustChrys als kers op de taart! Met deze prachtige bloemen wilden wij niet alleen werken, maar ook dansen: daarom heb ik ze in onze polonaise opgenomen.”

Фотограф Елена Метла

Оператор Феликс Зеленский