Sobolj verbindt alle spelers in de sierteelt-keten: live en on-line

Sobolj op de Flowers Expo 2017 in Moskou

Op de recente FlowersExpo heeft Sobolj laten zien hoe je door de keten heen bloemen kunt promoten en verkopen. Op de stand van Sobolj (een première!) werd de cross-mediale aanpak van Sobolj tot leven gebracht. Nederlandse kwekers werden er vertegenwoordigd door JustChrys en HydrangeaWorld. Hun bloemen werden geïmporteerd door Flowers by Macheliuk (behorend tot de top 3 van importeurs in Rusland). Vervolgens werden deze bloemen op de stand van Sobolj, ten overstaan van een massaal toestromend publiek van bloemisten, verwerkt in trendsettende bloemwerken voor alle 4 seizoenen.

Alle beursactiviteit werd vastgelegd op video en foto’s, materiaal dat Sobolj inzet voor verdere promotiecampagnes van de Nederlandse chrysanten en hortensia’s in Rusland.

Heel fraai werd Sobolj’s aanpak belichaamd door een mannequin die, op de Sobolj-stand gemaakte, bloemenjuwelen showde. Zij liep rond over de beursvloer en stond tussen de Nederlandse ambassadeur en de directeur van de beurs bij de opening van FlowersExpo. We kunnen geen sprekender symbool bedenken voor de relaties tussen Nederland en Rusland op sierteeltgebied, met Sobolj als bruggenbouwer!

Het werken met verschillende –elkaar versterkende- media, het spel tussen online en offline communicatie ter bevordering van verkoop: Sobolj beheerst het als geen ander. In de sierteeltsector, maar ook op het gebied van luxe-artikelen, ontwikkelt Sobolj telkens innoverende manieren om een product tot een belevenis voor de doelgroep te maken.

Bekijk ook een filmverslag van ons project bij FlowersExpo, via deze link.

En lees hier ook de verslagen van Flora News: