Sobolj kleedt jubileumshow van de « Rode Dior » aan

De, bij leven al legendarische, Russische mode-ontwerper Slava Zaïtsev vierde in 2018 zijn 80ste verjaardag. Dit feit werd in de gehele Russische pers breed uitgemeten. Het Russische team van Sobolj zorgde ervoor dat Nederlandse chrysanten van bij JustChrys aangesloten kwekers de hoofdrol vervulden in de aankleding van de ruimte waar jubileumshow en feest werden gegeven.

De aankleding die het team van Sobolj verzorgde was veel meer dan de zoveelste modeshow waar bloemen getoond worden. Sobolj, vertegenwoordigd door haar op Rusland afgestemde mediamerk Flower Experience, kreeg carte blanche van het management van Zaïtsev. Dit is een blijk van groot vertrouwen en erkenning van het niveau waarop Sobolj opereert.

Niet alleen de catwalk, maar ook de VIP-lounge en foyers van de locatie waar de show gehouden werd, werden met bloemwerken versierd. Deze versiering had tevens tot doel om de chrysanten te tonen als moderne bloemen. Deze show was een perfecte gelegenheid om chrysanten op een innovatieve manier te laten zien, aangezien de hele Russische en zelfs internationale modepers bij de show aanwezig was.