Sobolj boort nieuw commercieel kanaal aan in Rusland

Sobolj, bekend om het uitvoeren van multimediale commerciële campagnes in Rusland voor de Nederlandse sierteelt, heeft een nieuw commercieel kanaal in dat land aangeboord.

Slechts 2 jaar geleden is FlowersForum in Rusland van start gegaan met het creëren van een community in de keten van sierteeltverkoop. Groothandelaren, grote bloemisten(ketens) en bloemschikkers maken van dit netwerk deel uit. Nu reeds heeft FlowersForum meer dan 100.000 volgers op sociale media. Van 21-22 augustus werd de jaarlijkse bijeenkomst FlowersForum gehouden: hier kwamen afgevaardigden uit meer dan 40 Russische steden op af.

Sobolj en FlowersForum zijn onlangs een mediapartnerschap aangegaan, waarbij men informatie over elkaar deelt in het eigen netwerk. FlowersForum heeft voor die gelegenheid een paar succesvolle campagnes uit Sobolj’s rijke verleden weer in de schijnwerper gezet: de jubileumshow van Zaitsev en Flower Festival St.Petersburg. Via dit kanaal wordt de verbinding gemaakt met Flowers Expo, de grote bloemenbeurs die van 11 tot 13 september 2018 wordt gehouden in Moskou, waar Sobolj dit jaar een jubileum viert. Hier zullen Russische (Flowers by Macheliuk) en Nederlandse (JustChrys, HydrangeaWorld) partners gezamenlijk weer een stand vol innovatieve bloemen-promotie verzorgen.

Voor de Nederlandse cliënten van Sobolj betekent het nieuwe mediapartnerschap met FlowersForum een additionele mogelijkheid om Russische marktspelers op grote schaal en via een betrouwbaar netwerk te bereiken.

Lees hier wat enkele media over dit project schreven: