Over ons

Sobolj bundelt 20 jaar ervaring in het op innoverende wijze bevorderen van handel tussen Nederlandse en Russische partners. Sobolj BV is opgericht en wordt geleid door Natasja Mironova. Natasja stelt zich graag aan u voor:

“Ik ben een in Irkoetsk geboren Russin met een opleiding in de financiële economie. Ik woon en werk sinds 1990 in Nederland. Sinds ik in Nederland woon heb ik diverse bedrijven opgericht waarmee ik als dienstverlener heb kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van banden tussen Rusland en Nederland. Luisteren naar beide kanten en proberen een brug te slaan vanuit een positieve benadering – dat is mijn kracht. In de loop van de jaren heb ik leren luisteren naar wensen en behoeften van Russische, Nederlandse en Belgische partijen. Door te luisteren en de kansen te herkennen heb ik vele Russische, Nederlandse en Belgische partijen bij elkaar gebracht.”

Natasja heeft om zich heen een netwerk van experts verzameld dat ingezet wordt om de projecten van Sobolj en Flower Experience tot concreet resultaat te brengen. Tot dit netwerk behoren Russische, Nederlandse en Belgische handelsinstanties, juristen, commerciële deskundigen, webbouwers en journalisten.

Sobolj geeft regelmatig haar mening in de Nederlandse, Belgische en Russische pers bijvoorbeeld in dit opinie-artikel over marktgericht werken in Rusland.