Netwerken is ons vak!

In meer dan 20 jaar activiteit heeft Sobolj in Nederland en in Rusland een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij noemen dit een “netwerk van vertrouwen”. Netwerken is essentieel in het ontwikkelen van zakelijke relaties. Uiteindelijk gaat het om het verbinden van mensen, die deze zakelijke relaties belichamen. Sobolj heeft er een vak van gemaakt: bekijken welke mensen, bedrijven en instellingen bij elkaar passen, momenten uitzoeken waarop zij aan elkaar voorgesteld kunnen worden, thema’s van gesprek voorbereiden met de betrokkenen… Gezien de vele connecties die wij tot stand hebben gebracht mogen we zeggen dat we het netwerken tot een vak hebben verheven.

De verbindingen die wij tussen mensen en zakelijke belangen maken, hebben een waarde voor de partijen die we samenbrengen: soms komen er deals tot stand, soms strategische samenwerkingen. Om deze doelstellingen te bereiken laten wij niets aan het toeval over.
Voorbeelden zijn er te over: de band tussen de Russische ambassadeur en de directeur van Plantarium, de samenwerking van Ronald Kolk met Keukenhof, het verbinden van Montblanc met het Tassenmuseum. Allemaal verbindingen die zijn opgezet door Sobolj.

Ook digitaal speelt netwerken een grote rol. Online worden onze berichten steevast opgepakt door platforms met een groot bereik. De kwaliteit van onze content is erkend en garandeert daardoor altijd optimale zichtbaarheid.

Lees hier wat in de media werd geschreven over dit project: