Netwerk

Bel ons

+31 6 5159 6121

In meer dan 30 jaar hebben wij een netwerk opgebouwd van professionals bij bedrijven, overheidsinstanties en media in Rusland, Nederland en België. In dat netwerk genieten wij vertrouwen, een sleutelwoord voor succes.

Onze klanten worden in dit netwerk geïntroduceerd: door te profiteren van onze contacten levert dit netwerk een waarde die niet in geld uit te drukken is!

De contacten van Sobolj zijn zeer gevarieerd en dekken diverse behoeftes van onze klanten af. Voor bijvoorbeeld het maken van een campagne selecteren wij het juiste team – afgestemd op de uitstraling die de campagne moet hebben.

De reputatie en het netwerk van Sobolj heeft een groot effect op het verspreiden van informatie. De storytelling die wij verspreiden wordt als trend zettend gezien en daardoor ook overgenomen: de verspreiding van uw informatie wordt hierdoor vermenigvuldigd. Soms worden jaren na verschijning onze artikelen nog overgenomen. Uw content wordt door op deze manier door minstens 400.000 personen gezien, en vaak zelfs veel meer.