Netwerk

In meer dan 20 jaar hebben wij een netwerk opgebouwd van professionals bij bedrijven, overheidsinstanties en media in Rusland, Nederland en België. In dat netwerk genieten wij vertrouwen, een sleutelwoord voor succes bij Russen.

Onze klanten worden in dit netwerk geïntroduceerd: door te profiteren van onze contacten levert dit netwerk een waarde die niet in geld uit te drukken is! Ons netwerk wordt bijvoorbeeld ingezet bij zakenreizen, bij het verkrijgen van de nodige handtekeningen van instanties of bij het kosteloos plaatsen van artikelen die worden overgenomen door de Russische media.

De contacten van Sobolj zijn zeer gevarieerd en dekken alle behoeftes van onze klanten af. Voor bijvoorbeeld het maken van een campagne selecteren wij het juiste team – afgestemd op de uitstraling die de campagne moet hebben.

Ons netwerk heeft ook waarde voor Nederlandse bedrijven die naar Nederland reizende vermogende Russische klanten willen bedienen.  Toegang tot organisatoren van exclusieve (zaken-) reizen en een netwerk van vermogende personen maakt Sobolj tot de ideale partner om Nederlandse luxeproducten en diensten onder de aandacht te brengen.

De reputatie en het netwerk van Sobolj heeft een groot effect op het verspreiden van informatie: wij worden wekelijks vanuit Rusland benaderd met vragen over tips, nieuws en voorbeelden uit onder andere de Nederlandse luxe- en sierteeltsector. Artikelen en foto’s die wij verspreiden worden als trend zettend gezien en overgenomen: de verspreiding van uw informatie wordt hierdoor vermenigvuldigd. Soms worden jaren na verschijning onze artikelen nog overgenomen. Uw content wordt door op deze manier door minstens 200.000 personen gezien, en vaak zelfs veel meer.

business1b