Lancering schrijfinstrumenten Mont Blanc

Leo Tolstoj Writers Edition schrijfinstrumenten

De lancering van de Leo Tolstoj Writers Edition schrijfinstrumenten was voor Sobolj aan uitgelezen mogelijkheid om onverwachte partijen tezamen voor het voetlicht te brengen. Ruslandkenner en schrijver Alexander Munninghof luisterde de presentatie van de nieuwe schrijfinstrument op voor een select gezelschap dat in de fraaie zaal van het Tassenmuseum was samengekomen. Cultuur en luxe verbonden tijdens deze avond Nederland en Rusland voor een verfijnde promotie van excellente producten.

Het management van Montblanc zegt hierover:  “Montblanc heeft het genoegen gehad samen te werken met Natasja Mironova voor de lancering van de Leo Tolstoy Writers Edition schrijfinstrument. De relatie tussen Montblanc en Natasja kent al enkele jaren een gelijkenis en dat is de passie voor het merk en haar producten.

Met Natasja’s liefde voor Montblanc, haar Russische contacten en kennis over Leo Tolstoy wisten we samen een mooi event te creëren waarbij we bovenal de culturele achtergrond van Montblanc goed konden laten zien aan onze klanten. Het was fijn voor Montblanc om samen te werken met Natasja, omdat ze gevoel heeft voor de luxe industrie en tevens tijdens het evenement fungeert als een ware ambassadrice voor het merk.”

Gerelateerde publicaties op Flower Experience: