Ambassadrice van Reypenaer

Onze klant Ron Pieters van Reypenaer Proeflokaal in Amsterdam verklaarde, -voordat hij aangaf graag met Sobolj BV verder te willen werken na 2019-, dat hij Natasja Mironova  ziet als ambassadrice van Reypenaer. Een mooier compliment kan ik mij niet wensen. In 2019 heb ik voor dit Nederlandse kaasmerk voor het 10e jaar op rij duizenden uit mijn internationale netwerk weten te bereiken met onze campagnes.

Het authentieke  verhaal van Reypenaer heb ik door zorgvuldig op elkaar afgestemde on- en offline communicatie (omnichannel)  op een innovatieve wijze voor het voetlicht gebracht. De drie evenementen die wij gezamenlijk in het de Reypenaer Proeflokaal in hartje Amsterdam mochten organiseren waren de hoogtepunten van onze samenwerking 2019. Een belevenis die is gebaseerd op een gemeenschappelijke passie voor mooie producten en effectieve communicatie hierover.

Ron Pieters over de samenwerking met Natasja Mironova van Sobolj: “Ik zou zeker Sobolj aan anderen aanbevelen vanwege de persoonlijke aanpak in de samenwerking. Dit schept een band die een goed fundament is voor een lange samenwerking.”