Succes voor klanten

Succes voor onze klanten is onze drijfveer. Elke klant krijgt een volledig pakket van marktkennis, zakelijke begeleiding en commerciële communicatie aangeboden, inspelend op de laatste ontwikkelingen in de Russische markt. In dit pakket zijn alle onderdelen met elkaar verbonden en zij versterken elkaar.

Het uitgangspunt van onze projecten zijn uw zakelijke doelstellingen! De commerciële campagnes ondersteunen deze, versterkt door  onze business begeleiding. Zonder professionele begeleiding is het vrijwel onmogelijk winst te halen uit de Russische markt: al zo vaak hebben wij gezien dat Nederlandse partijen het helemaal zelf denken te kunnen doen, nog nooit hebben wij hiervan goede resultaten gezien. Een investering in begeleiding door Sobolj betaalt zich terug door sneller tot zaken kunnen komen en meetbare, duurzame resultaten halen.

Ons platform Flower Experience staat centraal in de commerciële communicatie die wij voor onze klanten uitvoeren. Op dit platform bieden wij aan het Russisch-talige publiek reportages aan. Deze worden ondersteund door social media campagnes en unieke fotografie. Onze reportages en foto’s dienen ter inspiratie voor de Russen. Wij weten uit ervaring dat onze content gretig wordt opgepakt en de vraag naar de genoemde en getoonde producten / diensten doet toenemen. Inmiddels bereiken wij met onze verhalen tot wel 200.000 Russisch sprekende personen. Ook uit uw doelgroep!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van recent afgeronde projecten. Hier vindt u een overzicht van eerdere projecten.

Van video naar verkoop

Wist u dat keizer Napoleon een stiefdochter had die Hortense heette? Deze vrouw werd jong uitgehuwelijkt aan Louis Bonaparte, een jongere broer van de Keizer: samen met haar man regeerde Hortense van... lees verder

The Ronald Kolk Story

Al jarenlang is Sobolj een partner van Ronald Kolk. De ontwerpen van deze Nederlandse couturier vallen zeer in de smaak bij het Russische publiek. Sobolj heeft via uitgekiende storytelling en... lees verder

» Eerdere projecten